Ismerd meg a Gimoka világát

A Gimoka tradícionális olasz kávépörkölő cég terméke. A vállalatot Ivan Padelli alapította a 80-as évek elején. Az azóta is a család tulajdonában levő márka ma már Világszerte ismertté nőtte ki magát. Ahogy hazáján kívül, úgy Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. 

A kellemes olaszos pörkölésű, gazdag aromájú, kifinomult és egyedi ízvilágú szemes, őrölt-, és kapszulás kávék segítségével új színt vihetsz kedvenc kávéd elkészítésébe. Ristretto, espresso, americano, cappuccino, latte, tejeskávé vagy akár melange a kedvenc forró italos, a Gimoka termékeivel egészen új kávézási élményben lesz részed. 

Állandó termékek mellett, nagy hangsúlyt fektetnek a termékfelejsztésre és a környzetvédelemre. Komposztálható termékeik palettája folyamatosan bővül. Eddig párnás és kapszulás változatokban érhetőek el a kávék. 

Alumínium kapszulás termékeik szintén újdonságnak számítanak, mivel ennek köszönhetően az alumínium sokáig körforgásban maradhat. Ezeknek a kapszuláknak az újrahaszonításához rád is szükség van, hiszen a használt termékek eltakarítása és a szelektív gyűjtőbe helyezése csakis rajtad múlik.  

Vigyél színt a kávézásba otthon, a munkahelyen, vagy a kávézóban.

Próbád ki termékeinket és tapasztald meg az IGAZI olasz kávézás élményét! 

Szemes kávé

500g-os és 1kg-os szemes kávéinkat akár már másnap kiszállítjuk. Naprakész kínálatunkban könnyedén megtalálod kedvenc terméked.

Őrölt kávé

Az olaszos pörkölés és az apró szemű őrlemény, igazán erős, krémes, aromákban gazdag feketét eredményez.

Nespresso kompatibilis kapszulák

11 különböző intenzitású kávé, amely 100%-ban Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilis.
újdonság

Dolce Gusto kompatibilis kapszulák

Több, mint tíz különböző ízű, aromájú, intenzitású kávékülönlegesség. Kóstold meg mind!